Inloggen

Heeft u moeite met de CE-markering?

Wij kunnen dit voor u verzorgen. Bij Euronorm houden we ons al jarenlang bezig met CE-markering, van verlichtingsarmaturen tot machines - van speelgoed tot complexe installaties. Mocht u ook moeite hebben met het opstellen van het CE-dossier van uw product, dan kunnen wij u daarbij helpen. Maar wat kost CE-markering nou eigenlijk?

U kunt zich voorstellen dat we voor een complex product meer tijd nodig hebben dan voor een eenvoudig product. Als het bijvoorbeeld om speelgoed gaat, dan hebben we gemiddeld ongeveer een halve tot een hele dag nodig om het CE-dossier op te stellen. Verlichting(sarmaturen) kost ons vaak een dag en bij machines hangt het er vanaf wat voor machine het is. In dergelijke gevallen hebben we meer informatie nodig om daar iets zinnigs over te kunnen zeggen.

Bent u benieuwd naar de kosten voor de CE-markering en het opstellen van het CE-dossier voor uw product?
Geef in onderstaande tabel aan om welk soort product het gaat, dan kunnen we u een passend voorstel sturen.

machines

elektrische apparatuur ex apparatuur drukapparatuur
huishoudelijke apparaten verlichting speelgoed medische producten

Contactpersoon 

man 

vrouw

E-mail adres


Cursussen

Door onze jarenlange praktijkervaring in CE-markering van een diversiteit aan producten is dit ook de insteek van onze cursussen. Geen ellenlange verhalen over normen en richtlijnen maar to the point en vooral praktisch.

Daarnaast krijgt u bij onze cursussen een ‘gereedschapskist’ met bestanden die het u gemakkelijk maken om een product onder CE te brengen.

Meer informatie

Consultancy

Ons advieswerk is ook recht toe recht aan. We gaan eerst met u vaststellen waar uw product onder valt en kijken dan niet naar normen. Richtlijnen zijn verplicht en normen niet, dus eerst maar de wettelijke kaders helder stellen.

Voor veel bedrijven is dat een openbaring want de meeste consultants beginnen over normen en wij dus niet. Want op de EU richtlijnen wordt uw product getoetst door de overheid en niet op normen.

Meer informatie

Detachering

Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we vrij snel een project opzetten en uitvoeren hetgeen vaak uitmondt in een rapport met daarin de problematiek, de wettelijke eisen en wat er aan gedaan moet worden om aan die eisen te voldoen, met foto‘s en stukjes tekst die u bijvoorbeeld in uw gebruiksaanwijzing op moet nemen dan wel op uw product aan moet brengen, etc.

Meer informatie

Offline CE dossiers -> webshop

Heeft u uw CE dossier liever niet online dan hebben we ook bewerkbare CE dossiers die u kunt downloaden en geheel offline kunt gebruiken.